Meer klanten aantrekken met een 360° Virtuele Bedrijfstour in Google met passie verzorgd door The Young Minds.

Meer klanten aantrekken op een nieuwe, opvallende manier.

Blijf uw concurrentie een stap voor en trek meer klanten aan met uw via Google door op te vallen tussen de zoekresultaten met een Virtuele Bedrijfstour.

"Één beeld zegt meer dan duizend woorden"

Opvallen in de zoekresultaten met een virtuele bedrijfstour.

Met de virtuele bedrijfstour van The Young Minds geef je nieuwe en bestaande klanten de kans om een kijkje in jouw bedrijf te nemen. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, of je nu een lunchcafé hebt of een groot bedrijf runt, met de virtuele bedrijfstour breng jij de sfeer van jouw bedrijf over op een interactieve en vernieuwende manier.

"De concurrentie een stap voor zijn"

Opvallen daar waar de klant zoekt

Mensen die op zoek zijn naar een bedrijf of product zoeken via Google, daarom is het belangrijk dat uw bedrijf goed vindbaar is en opvalt in de zoekresultaten. Met de virtuele bedrijfstour kunnen mensen direct van uit Google Zoeken en Google Maps een kijkje in jouw bedrijf nemen. Zo valt je bedrijf op en trek je meer klanten aan.

01. Datum prikken.
Na uw aanvraag voor een virtuele bedrijfstour nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en bespreken we een datum dat jou het beste uit komt waarop wij langskomen om uw bedrijf 360 graden te fotograferen.

02. De 360° fotoshoot.
De shoot neemt niet veel tijd in beslag en ook kan het werk ondertussen gewoon door gaan. Wel is het belangrijk om uw bedrijf netjes en opgeruimd te hebben op de dag van de shoot om optimaal en representatief in Google te komen staan.

03. Live!
Na dat wij de virtuele bedrijfstour hebben bewerkt en hebben gelanceerd is het tijd voor een feestje want jouw bedrijf staat officieel virtueel in Google Zoeken, Google Maps en Google+ en ja, dat wordt ook zichtbaar op mobiele apparaten!

Snel, simpel en betaalbaar.

Dit unieke succesvolle online marketing tool van Google zet uw bedrijf snel online op de kaart. U hoeft er niets voor te doen. Wij nemen alles uit handen zodat u zich kan blijven focussen op dat gene waar u het beste in bent, uw bedrijf runnen. En het mooiste is dat het betaalbaar is. Voor een lagere prijs dan een advertentie in de krant zetten wij uw bedrijf virtueel in Google op de kaart. De krant beland na een dag in de oud papierbak maar de virtuele tour blijft voor altijd goed zichtbaar in Google voor een eenmalig bedrag.

Let's grow your business!

Vraag geheel vrijblijvend advies aan.